Ügyfélvélemények

„Nagyon kellemesen lepett meg az az érzés, hogy nem hideg ügyfélként voltam fogadva, hanem szinte barátként. Tetszett, hogy az irodában nem íróasztal egyik fele és másik fele a tárgyalási helyzet, hanem kisasztalos-kávézós. Így sokkal könnyebben lehetett problémamegoldani, fesztelenül.’

 

„Hajnalhoz, mint ügyvédhez fordultam. Már a kérdései is profik voltak, és mindenre kiterjedő alapossággal fogalmazta meg az általam kért dokumentumot. A későbbiekben volt lehetőségem még vissza-visszakérdezni, pontosítani is. Végig szívélyes, tapintatos, rendkívül rugalmas és szakmailag határozottan profi volt a szolgáltatás. Később is hozzá fordultam, másnak is ajánlom őt szeretettel!”

 

„Profi volt, a bejelentkezés, a mediáció és az azt követő papírmunka során megengedő, nyugodt, rugalmas közeget biztosított. A folyamatot mindketten hatékonynak találtuk, minden igényt kielégítően megkaptuk azt, amiért hozzá fordultunk. 

 

„Szerződi joggal kapcsolatos problémám adódott, ebben kértem ismerőseim segítségét, hogy ajánljanak valakit. Többen is – egymástól teljesen függetlenül – az ügyvédnőt javasolták. Nem csalódtam a választásomban. Az ügyvédnő gyors volt, precíz és megfelelően tájékoztatott. A felszólító levél, aminek elkészítésére a megkeresésünk szólt, pedig azonnal elérhete a célját, így egyéb jogi lépésekre nem is volt szükség.”

 

„Határidőre, pontosan elkészültek a kért dokumentumok. Köszönjük!”